Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Озеро Несамовите

Це одне з високогірних озер Карпат, розташоване в межах Надвірнянського району Івано-Франківської області. Озеро, найбільша глибина якого всього 1,5 метра, оточене хребтами Великі і Малі Козли. Навколо цвітуть гірські квіти, а за ними – поля пухнастої альпійської сосни.



Озеро Марічейка

Високогірне озеро льодовикового походження Марічейка знаходиться в південній частині Карпатського національного природного парку. Навколо нього ростуть густі ялинові і соснові ліси. Це дивовижне озеро знаходиться на схилі гори Шурин, на висоті близько 1,5 тисячі метрів над рівнем моря. Його максимальна глибина становить 0,8 м.

Читати  Фототуризм в Україні: куди їхати за незвичайними фото

Блакитне озеро

Блакитне озеро на Чернігівщині приваблює туристів з усієї України. Все не тільки через гарну природу, але також через води блакитного кольору. Озеро знаходиться в сосновому лісі, більшу частину берега водойми займають зручні піщані пляжі.

Озеро Сиваш

Сиваш – це затока Азовського моря. Вода в озері дуже солона і має рожевий колір. Вчені підтвердили, що велика кількість мінералів у воді Сиваша роблять її лікувальною. Вона покращує роботу суглобів і зміцнює організм в цілому.

Читати  Австралія відкриє кордони, але не для всіх

Біле озеро

Біле озеро розташоване біля села Рудка Рівненській області. Його дно встелене білим піском і вапняковими відкладеннями, такими світлими, що їх видно з висоти пташиного польоту. Звідси і назва.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *