Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Озеро Несамовите

Це одне з високогірних озер Карпат, розташоване в межах Надвірнянського району Івано-Франківської області. Озеро, найбільша глибина якого всього 1,5 метра, оточене хребтами Великі і Малі Козли. Навколо цвітуть гірські квіти, а за ними – поля пухнастої альпійської сосни.



Озеро Марічейка

Високогірне озеро льодовикового походження Марічейка знаходиться в південній частині Карпатського національного природного парку. Навколо нього ростуть густі ялинові і соснові ліси. Це дивовижне озеро знаходиться на схилі гори Шурин, на висоті близько 1,5 тисячі метрів над рівнем моря. Його максимальна глибина становить 0,8 м.

Читати  Українці, які об'їжджають світ на велосипедах, зустрілися в Чилі: фото

Блакитне озеро

Блакитне озеро на Чернігівщині приваблює туристів з усієї України. Все не тільки через гарну природу, але також через води блакитного кольору. Озеро знаходиться в сосновому лісі, більшу частину берега водойми займають зручні піщані пляжі.

Озеро Сиваш

Сиваш – це затока Азовського моря. Вода в озері дуже солона і має рожевий колір. Вчені підтвердили, що велика кількість мінералів у воді Сиваша роблять її лікувальною. Вона покращує роботу суглобів і зміцнює організм в цілому.

Читати  Найдивніші статуї, що вразять навіть мандрівника зі стажем

Біле озеро

Біле озеро розташоване біля села Рудка Рівненській області. Його дно встелене білим піском і вапняковими відкладеннями, такими світлими, що їх видно з висоти пташиного польоту. Звідси і назва.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *