Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Відома соціальна мережа заблокувала усі згадки про туристичну пам’ятку в Норфолку, що у Великій Британії. Причиною стала груба назва, яку алгоритм Facebook визначив мовою ненависті.



Причиною бану стала назва водного каналу. Один з рибалок опублікував фото та назвав локацію, але фейсбуку це не сподобалось і він миттєво видалив інформацію.

Водойма з грубою назвою

Улюбленим місцем мешканців графства Норфолк є водний канал Cockshoot Dyke. Алгоритм розпізнає у назві поєднання “півень, стріляти та лесбійка”, і класифікує назву як грубе звернення та мову ворожнечі. Система соціальних мереж викреслила будь-яку згадку про це місце.

Читати  Де тепло на морі осінню: ТОП-5 комфортних країн для відпочинку

Вони зібрали два і два разом і отримали 58. Ми повинні сміятися. Люди вважали це смішним, кажучи, що його слід називати “водним шляхом, який не буде названий”,
– сказав Стів Берджесс, адміністратор спільноти у фейсбук Love the Norfolk Broads.

Рибалки вже знають, що публікувати підпис про назву місця не варто – декого з них вже банив фейсбук. На думку Берджесса, іронія полягає в тому, що користувачі інтернету бачать дійсно багато непристойного і жорстокого контенту в соціальних мережах, однак ці випадки залишаються без уваги.

Читати  У Лондонському Тауері з'явиться аудіогід українською. Вперше в Британії!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *