Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У Туреччині курсуватиме туристичний потяг люкс класу вже з лютого 2022 року. Він називається Cappadocia Express та перевозитиме туристів з популярного курорту до Анкари та Стамбулу.



Умови у потязі відповідатимуть номеру у 5-зірковому готелі. Вартість квитка залежатиме від розміщення та може сягати кількох тисяч євро.

Каппадокія Експрес: деталі

Потяги люкс класу запустять на маршрутах Анкара – Каппадокія і Стамбул – Каппадокія. Вони курсуватимуть щоденно. Кожен з них матиме 14 вагонів, в яких зможе подорожувати близько 300 туристів одночасно.

Читати  Вперед до моря: найкращі напрямки для пляжного відпочинку у 2022 році

У нашій країні багато прекрасних місць, почнеться проєкт з Каппадокії, але потім ми поширимо його на Східну та Південно-Східну Анатолію, Чорне море. Перші рейси наразі будуть між Стамбулом та Каппадокією, а потім ми плануємо розширити туристичну залізничну лінію, яка охопить всю країну,
– заявив генеральний директор HIS Туреччини Емре Озкан.

Читати  Здійснити "американську мрію": краща авіакомпанія світу запровадила рейси з Києва в США

За попередніми підрахунками компанії мають перевезти близько 200 тисяч туристів за рік. Вартість інвестиції у цей проєкт наразі склала 40 мільйонів євро. Тому вартість квитків буде чималою – стартуватимуть ціни від кількох тисяч євро. Цільова аудиторія: туристи, готові витратити не менше 5 тисяч євро за поїздку.

Проєкт першого туристичного поїзда класу люкс реалізується спільно з японською компанією HIS Travel і турецькою компанією Sun Group, що займається залізничною інфраструктурою.

Читати  Windrose дозволили здійснювати польоти до морських та зимових курортів: куди літатиме

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *