Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Нове дослідження розповідає, що найбільше схильні “транжирити” кошти американці. Відповідно, саме громадяни США є найціннішими туристами з економічної точки зору.



Компанія GlobalData провела дослідження та з’ясувала, що американські мандрівники витратили близько 3580 доларів на людину під час подорожей в третьому кварталі 2021 року.

Який відпочинок люблять американці

Дослідження також показало, що 42 відсотки опитаних надають перевагу пляжному відпочинку в теплу погоду. Цей вид мандрів є найбажанішим серед громадян США.

Читати  Романтичний вікенд Джей Ло з Беном Аффлеком: як виглядає закритий клуб, де вони зупинилися

Скільки часу триває поїздка

Середня тривалість однієї поїздки американця становить 18 днів. Отже, це свідчить про те, що американці залишаються в одній країні протягом тривалого періоду.

Цей пункт підвищує привабливість мандрівників зі США для подорожей по всьому світу,
– розповідає аналітик Ральф Холлістер.

Розкішний туризм відновлюється швидше

Ще одне дослідження, яке провели в січні, продемонструвало дивовижний результат. Виявляється, в США після пандемії значно швидше відновлюється розкішний туризм, а не бюджетний.

Читати  Карпати чи морські курорти: де цьогоріч частіше відпочивали українці

Ймовірно, це відбувається тому, що зросла кількість заможних людей. Також для багатіїв подорожі не так б’ють по кишені, як для небагатих людей – люди середнього класу в останніх 2 роки часто утримувалися від далеких поїздок.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *