Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Деякі туристи не надто люблять подорожувати взимку – адже тоді до валіз додаються ще й куртки, шапки, додаткові светри та безліч інших речей. Розповідаємо, як покласти пуховик у багаж та насолоджуватися мандрівкою.



Метеоролог Натан Коулман знається на поганій погоді, а також на одязі, що підійде для таких умов. Саме тому чоловік радить туристам, як зробити свою зимову куртку компактною.

Складіть в рулон

Ставтеся до своєї зимової куртки, як до палатки або спальника. Тобто не складайте її, а згорніть в “рулетик”. Тако вона займатиме менше місця.

Читати  Як отримати безкоштовний номер в готелі: турист показав прийом

Спробуйте підібрати невеликий мішечок для своєї куртки. Запхайте “рулончик” туди – так вона стане компактнішою і не буде сильно бруднитися.

Якщо підібрати мішечок з ручками, її навіть можна буде носити, як рюкзак або сумку.

Спосіб другий – “жорстокий”

Якщо ви маєте парку або куртку, якій не надто загрожує сильне зминання, спробуйте зробити так. Підберіть мішечок з тканини. Заштовхайте туди куртку абияк, просто зминаючи її та втрамбовуючи всередині мішечка.

Читати  На Буковині відкрили нову екологічну стежку із зонами відпочинку

Так ви зможете зробити одяг максимально компактним.

До слова, такий спосіб зберігання навіть рекомендують для спортивних пухових курток. Якщо ви обережно складаєте куртку, на місцях згину пух може злежуватися й ставати тоншим. А таке хаотичне зминання не завдасть шкоди одягу – адже ви щоразу складатимете його інакше.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *