Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Колись Лас-Колорадос, що в Мексиці було маленьким рибацьким селищем, доки туристи не відкрили для себе там озеро, де можна наживо побачити рожевих фламінго у природному середовищі. Яскраво-рожевий колір води – результат проживання тут червоного планктона та морських креветок, які фарбують воду. Тому щороку сотні тисяч туристів купують квитки в інший кінець світу, щоб побачити міграцію фламінго та пеліканів на рожевому озері в Лас-Колорадос. Серед них і чимало українців, які, мабуть, просто не відкрили для себе подібне озеро набагато ближче, в Україні.

Читати  Майже у центрі: найцікавіші пляжі Барселони, розташовані в межах міста

Світ відкритий для кожного. Був донедавна.

Карантин змусив чимало українців змінити плани свого літнього відпочинку. Але в Україні є маршрути, не гірше туристичних напрямів Мексики, куди обов’язково має потрапити кожен українець і ми вважаємо, що зараз саме час.

Лемурійське озеро за останні роки набуло неабиякої популярності, а цього літа, через закриті кордони, взагалі стало туристичним центром Херсонщини. Через солоність води, озеро порівнюють зі знаменитим Мертвим морем, вміст мінералів, кислот, магнію та калію в озері робить його повноцінним SPA-курортом та улюбленим місцем прихильників народної медицини. 2020 року озеро відвідали десятки тисяч українських туристів, а вже наступного готуються приймати й іноземців. Спостерігаючи за тим з якою швидкістю місцеві жителі адаптуються під нові можливості, немає жодного сумніву, що незабаром вони реалізують свій туристичний потенціал. Іноді ми не помічаємо дивовижних речей, які здавалося б, так близько.

Читати  Старовинна колиба у Карпатах на висоті 1600 метрів: унікальній знахідці немає рівних

Ювелірний бренд SOVA побував в унікальному місці й пропонує вам по-іншому подивитися на красу української природи.

Відчуття легкості, невимушеності, солоного повітря та очікування теплого літнього вечора. Нова зйомка від SOVA на мисі Березіна Лемурійського рожевого озера – неначе символ літа, що минає.

Персні колекції Акварель з топазами в поєднанні з витонченими перстнями Easy чудово відображають глибину озера, яке віддзеркалює вечірнє небо.

Читати  Діана Панченко: «Хочу показати, що таке жінка-бренд»

Іноді важко помітити, де закінчується озеро і починається горизонт, ідеальний баланс природи та людини.

Персні з колекцій Twist, Мегаполіс та Easy чудово поєднуються між собою та створюють єдиний збалансований образ. Як сама природа навколо.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *