Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

В очікуванні посадки на літак в аеропорту є чим зайнятися – спокійно налаштуватися на політ, випити кави чи перекусити або насолодитися шопінгом в Duty Free. Але усе це можна робити лише після перевірки служби безпеки.



Існують кілька лайфхаків, які допоможуть зробити це максимально швидко, і вам навіть не доведеться доплачувати. Усе можливо, якщо знати певні нюанси.

Обирайте правильну чергу

Перед тим, як стати у чергу на перевірку, озирніться навкруги. Від того, яку чергу ви оберете, залежатиме майже все. Бажано обирати ту, де найбільше ділових подорожувальників. Їх можна впізнати за одягом та мінімумом речей.

Читати  Болгарія дозволила українцям в'їзд без обсервації та тестів на COVID-19

Зазвичай ці люди дуже часто літають, а відповідно часто проходять процедуру перевірки. Вони добре знають, що й куди покласти та як себе поводити. Саме тому черга, де більше таких людей, рухається швидше. Ще одна корисна порада – очікуючи, поспостерігайте за ними й намагайтеся повторити їхні дії під час власної перевірки.

Читати  Пілот вижив після авіакатастрофи та місяць блукав джунглями

Натомість намагайтеся уникати черг з сім’ями з дітьми. Як показує практика, вони проходять перевірку найдовше.

Зверніть увагу на працівників

Експерти радять звертати увагу не лише на людей в черзі, а й на працівників, які здійснюють перевірку. Варто обирати той ряд, де є лише один представник служби безпеки. Якщо їх двоє чи більше, швидше за все, хтось з них – стажер, і через його недосвідченість черга рухатиметься повільніше, а перевірка триватиме довше.

Читати  Ірландський лоукостер Ryanair відкриє 250 нових маршрутів цієї зими

Підготуйтеся завчасно

Поки чекатимете своєї черги, максимально до перевірки. Подбайте, щоб ваша косметичка чи сумочка з рідинами була розщібнутою, дістаньте електроніку, зніміть верхній одяг, пояс та інші речі з металевими елементами і розшнуруйте взуття.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *