Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Якщо ви подорожуєте з дитячим візочком, то ця порада може стати в пригоді. Особливо корисною вона є у місцях, де велике скупчення дітей та візочків – наприклад, у парку розваг.



Лайфхаком поділилася туристична агенція “Леслі” у своєму акаунті в тіктоці. Працівники радять позначити ваш візочок за допомогою кульки з гелієм.
Ця порада є корисною під час відвідування парків на кшталт Діснейленду. Там – безліч батьків з малюками, які залишають свої візочки скрізь. “Транспортний засіб” дитини дуже легко загубити серед такої кількості людей та візків.
Також порада знадобиться тим, хто хоче відвідувати популярні музеї, ресторани та інші пам’ятки. Ви можете залишити візок та не боятися, що потім не зумієте відшукати його серед натовпу.

Читати  У Карпатах волонтери відремонтували туристичний притулок під горою Грофа

Як це працює

Прив’яжіть кульку на ручку візка. Залиште достатньо довгий мотузок, щоб кулька перебувала на висоті 2,5 – 3 метри.

Так ви зможете побачити візочок вашої дитини здалеку. Кулька буде майоріти над головами людей і одразу кинеться вам в очі.

Користувачі мережі доповнюють цей лайфхак. Вони радять закріпити на возик спеціальний браслет, що світиться у темряві. Так ви одразу впізнаєте свій “транспорт” у вечірній або нічний час.

Читати  «Грозова брама»: на Львівщині з'явився новий туристичний маршрут

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *