Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У Кесвіку в Озерному краї Великої Британії є готель, що дуже сподобається дітям і дорослим, які не проти повернутися у дитинство. Там можна переночувати у переобладнаній пожежній машині.



У готелі можна відчути себе справжнім пожежником

Це лише спершу здається не дуже зручним. Насправді ж у Red Rescue Retreat можуть комфортно розміститися 4 людини. Тут є спальня з двоспальним ліжком та окрема кімната з двома односпальними ліжками – ідеально для сімейного відпочинку.

Читати  Що варто знати мандрівникам перед поїздкою в Португалію

З інших зручностей у готелі – кухня-вітальня з великими диваном, кріслами-мішками та смарттелевізором. Також тут є душ, туалет і навіть власна сауна.
Всередині є пожежний стовп, яким можна спуститися з другого поверху на перший. Однак, за бажанням цей вихід можна заблокувати, щоб не турбуватися за безпеку.

Крім того, для дітей у машині є окрема кабіна з костюмами пожежників та шлангом. Наймолодші гості Red Rescue Retreat у захваті від цього, адже мають можливість уявити себе справжніми рятівниками та гратися досхочу.

Читати  Ще одна курортна країна планує скасувати карантин для іноземних туристів

Відвідувачі залишають чудові відгуки про час, проведений у незвичному готелі. “Приголомшливе місце для відпочинку. Онуки прекрасно провели час, переодягаючись у пожежників. Там було все необхідне для комфорту та веселощів”, – поділився один із них.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *