Travel News

Вихідні з дітьми у квітні: місця, що подарують максимум позитивних емоцій

Парк розваг УРУРУ у Львові

Це чи не найвдаліша локація для відпочинку з дітьми, адже він розташований в лісі, на площі одинадцяти гектарів. Саме тому вистачає місця для величезної кількості різноманітних розваг і атракціонів для всіх.



Парк найбільш відомий своїми анімованими динозаврами. Перевагою УРУРУ є те, що тут можна не тільки заглибитися в атмосферу юрського періоду, а й добряче розважитися. Відвідувачам пропонують сітчастий парк, гойдалки, гірки, водне містечко з плотами та цілорічний тюбінг парк – все це подарує незабутні емоції.

Реабілітаційний центр бурих ведмедів, НПП “Синевир” у Закарпатській області

Якраз у квітні вже всі ведмеді вийшли зі сплячки, тому варто вирушити в єдиний в Україні, й навіть у всій Європі, реабілітаційний центр. Місце для будівництва Національного природного парку “Синевир” було обрано не випадково: територія парку площею 12 гектарів повністю відповідає всім екологічним нормам і відтворює природне місце існування ведмедів.

Тварини, які сюди потрапляють – це жертви жорстокого поводження людини або стихійного лиха. Тут їм забезпечується якісне лікування, догляд професійних ветеринарів, здоровий раціон і багато іншого. Сьогодні в парку живе понад 10 ведмедів. Ви будете в захваті від незграбних ведмедів.

Зоопарк “XII місяців” у Києві

На території площею 16 гектарів розташовані вольєри, побудовані за найсучаснішими технологіями. У зоопарку можна побачити понад 100 видів тварин. Серед його мешканців: білий лев і левиця, білий тигр, чорний ягуар, червоний вовк, гепарди, пума, гієни, камчатські ведмеді та інші. Але найчастіше серед туристів причина поїздки – погодувати жирафа.

 

 

Контактний зоопарк “Feldman Ecopark” у Харківській області

Цей зоопарк – унікальний. Благодійний проєкт дбає про тварин і створює для них комфортні умови, а головне – привчає дітей любити навколишній світ і піклуватися про нього. Тут можна не лише спостерігати за тваринами, але і погодувати та погладити єнотів, кіз, поні, шимпанзе та інших мешканців розплідника. Крім того, для любителів активного відпочинку на території парку діє канатне містечко.