Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Пандемія коронавірусу внесла свої корективи у кожна сферу життя людей. В умовах суворих обмежень та соціального дистанціювання чи не найбільшої гнучкості очікують від туризму.



Бельгійське подружжя Тобіас Нокеерт та Іка Мерлін відповіли на епідемію створенням плавучого готелю на плоті під назвою VLOTKAMP. Такі “готельні номери” посеред озера Фландрія допомагають людям насолоджуватися новими враженнями і при цьому залишатися ізольованими від інших.

Готель на воді

Цей унікальний комплекс має 8 плотів і щоб дістатися до них, потрібно скористатися човном.

Читати  У Карпатах масово зацвіла легендарна червона рута

Кожен пліт містить 5 плавучих модулів і оснащений старими порожніми бочками та шинами, щоб уникнути можливих зіткнень з перешкодами.
Щоб причали залишалися на місці, їх закріпили до дна, але лише з одного боку. Це дозволяє конструкції рухатись відповідно до вітру і завжди мати вхід з протилежного боку, звідки надходить повітря.
На плотах розміщений міцний намет, укріплений екзоскелетом, щоб забезпечити стабільність укриття у більш екстремальну погоду. Всередині ви знайдете великий матрац для комфортного відпочинку, а також безліч дизайнерських деталей, які створюють дух авантюризму.

Читати  3 найгарніших водоспади України, які варто побачити на власні очі
Для повноцінної насолоди природою на плотах під відкритим небом розміщені столи та стільці. Також кожен “номер” обладнаний аварійним туалетом, що дозволяє відвідувачам таборувати на воді впродовж тривалого часу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *