Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Христос з безодні, Італія

Статуя зображує Христа, що благословляє світ, з головою, піднятою догори. Через зростальну кількість корозії й ракоподібних, статуя була видалена з води та відновлена ​​у 2003. Рука, яка була відокремлена якорем, була також замінена. Статуя була повернена під воду з новою основою 17 липня 2004.



Колманскоп, Намібія

Невелике занедбане поселення, що процвітало на початку 1900-их. Тоді німецькі поселенці почали тут видобуток алмазів. Приплив коштів закінчився після Першої світової, коли алмазне поле почало вичерпуватися. До 1950-их місто було повністю залишено людьми, і тепер сюди з’їжджаються тільки фотографи й туристи.

Читати  Ідеальний переїзд: у двох італійських містах компенсовують половину вартості оренди житла

Готель Салто, Колумбія

Відкрився в 1924 році поряд з водоспадом Текендама в Колумбії, для обслуговування туристів, що прибули помилуватися  водоспадом. Але його закрили на початку 90-тих, після того, як інтерес до водоспаду згас. Але у 2012 році це місце перетворили на музей.

Підводне місто в Шічені, Китай

Цьому неймовірному підводному місту – 1341 рік. Шічен, або Левине місто, знаходиться в провінції Чжецзян в східному Китаї. Його затопили в 1959 році під час будівництва ГЕС. Вода захищає місто від ерозії вітру і дощу, так що воно залишається у відносно доброму стані.

Читати  Хорватія спростила в'їзд для українців: доводити мету подорожі не потрібно

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Христос из бездны, Италия

Статуя изображает Христа, благословляющего мир с головой, поднятой вверх. Из-за нарастающего количество коррозии и ракообразных, статуя была удалена из воды и восстановлена в 2003. Рука, которая была отделена якорем, была также заменена. Статуя была возвращена под воду с новой основой 17 июля 2004.



Колманскоп, Намибия

Небольшое заброшенное поселение, процветающее в начале 1900-ых. Тогда немецкие поселенцы начали здесь добычу алмазов. Приток средств закончился после Первой мировой войны, когда алмазное поле начало иссякать. До 1950-х город был полностью оставлен людьми, и теперь сюда съезжаются только фотографы и туристы.

Читати  Стюардеса розповіла про щедрі подарунки від шейха після польоту

Отель Салто, Колумбия

Открылся в 1924 году рядом с водопадом Текендама в Колумбии, для обслуживания туристов, прибывших полюбоваться водопадом. Но его закрыли в начале 90-х, после того, как интерес к водопаду угас. Но в 2012 году это место превратили в музей.

Подводный город в Шичэни, Китай

Этому невероятному подводному городу – 1341 год. Шичэн, или Львиный город, находится в провинции Чжэцзян в Восточном Китае. Его затопили в 1959 году во время строительства ГЭС. Вода защищает город от эрозии ветра и дождя, так что оно остается в относительно хорошем состоянии.

Читати  Ідеальний переїзд: у двох італійських містах компенсовують половину вартості оренди житла

 


Fatal error: Cannot redeclare move_comment_field_to_bottom() (previously declared in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php:9) in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php on line 9