Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
В Івано-Франківську створять Музей “ідеальних” міст. Його мета – інформування людей про архітектурну спадщину.

Про це в Івано-Франківську на пресконференції повідомила керівниця проєкту “Створення комунікаційної єврорегіональної Платформи “ідеальних” міст для переорієнтації туризму в Івано-Франківській області” Оксана Ковальчук.



“Наразі ми розробляємо концепцію інтерактивного Музею “ідеальних” міст. Музей покликаний стати своєрідним відкритим форумом для дискусій і поширення ідей щодо нових способів донесення інформації до громадян про необхідність збереження архітектурної містобудівної спадщини, інформування про відповідальність за майбутнє історичних “ідеальних” міст”, – зазначила Ковальчук.

Читати  Американець збудував "собор" із 60 тонн сміття

Вона додала, що у співпраці з науковцями розроблятимуться 3D-моделі гіпотетичних реконструкцій досліджуваних “ідеальних” міст. Наступним етапом буде виготовлення бронзових макетів Станіславова (нині Івано-Франківськ – ред.), Бродів, села Маріямпіль та Богородчан. До Меморандуму про співпрацю українських міст, заснованих як “ідеальні”, приєдналися ще міста Полонне, що у Хмельницькій області, та Жовква, що на Львівщині.

Читати  У Тернополі відзначили «Лемківський кермеш»

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *