Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Сервіс онлайн-бронювання житла Booking.com назвав найгостинніші міста та регіони світу у 2022 році. Там завжди чекають на туристів з готовністю забезпечити їм якнайкращий відпочинок.



Рейтинг склали, опираючись на більше ніж 232 мільйони підтверджених відгуків від справжніх подорожувальників. До топу потрапили ті місця, які отримали найвищі оцінки туристів.

Найгостинніші міста на планеті

Рейтинг очолило італійське місто Матера, знамените своїми печерними спорудами, які є об’єктами Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Вважають, що Матера є третім найстарішим постійно населеним місцем після Алеппо та Ієрихона, а ще тут знімали чимало голлівудських фільмів.

Читати  Необхідність, а не забаганка: 3 причини, чому подорожувати важливо для щасливого життя

Усе це робить Матеру неймовірно цікавим місцем для туристів, а продумана інфраструктура і високоякісний сервіс зробили її ще й найгостиннішим містом.

Другу сходинку рейтингу зайняло місто Блед у Словенії. Сюди приїжджають, аби побачити мальовниче озеро та Юлійські Альпи, а також зануритися у місцеву культуру з традиційною кухнею та розвагами.

На третьому місці – Тайдун, що розташований на південно-східному узбережжі Тайваню. Це місто славиться своїми пляжами, природними парками та багатою культурою. Тропічний клімат дозволяє насолоджуватися усім цим цілий рік.

Читати  Занзібар чи Мальдіви: маловідома локація в Україні нагадує іноземний курорт

Повний рейтинг найгостинніших міст планети виглядає так:

  1. Матера, Італія.
  2. Блед, Словенія.
  3. Тайдун, Тайвань.
  4. Нафпліон, Греція.
  5. Толедо, Іспанія.
  6. Монте-Верде, Бразилія.
  7. Брюгге, Бельгія.
  8. Нуса Лембонган, Індонезія.
  9. Понта Делгада, Азорські острови, Португалія.
  10. Хоян, В’єтнам.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *