Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Зима – ідеальний час для активного відпочинку, як-от катання на лижах чи сноубордах. Туристи обирають гірськолижні курорти за різними критеріями, одним із них – є бюджет.



Тому британське видання The Travel Daily вирішило допомогти шанувальникам традиційного зимового відпочинку, й склало рейтинг найдешевших гірськолижних напрямків Європи. Україна посіла другу сходинку.

Названо найдоступніші гірськолижні напрямки у Європі

Дослідження проводилося компанією LuxuryHotel.com. Експерти проаналізували вартість добирання та проживання на гірськолижних курортах по всій Європі.

Оскільки багато людей хочуть виїхати за кордон після пандемії COVID-19, приємно бачити, що багато бюджетних та захопливих місць все ще доступні,
– прокоментував речник компанії LuxuryHotel.com.

Читати  Чорнобильську зону закривають для туристів на невизначений термін

За його словами, через те, що багато країн у списку повільно послаблюють обмеження, ці гірськолижні точки будуть популярні протягом зимового періоду 2022 року.

3 найдешевших країни для катання на лижах

Угорщина, відома відпочинком в Будапешті й Дебрецені, була визнана найдешевшою країною для катання на лижах. Поїздка на один із численних курортів в середньому обійдеться в 69 фунтів стерлінгів (82 євро) за подорож з Лондона та одну ніч у тризірковому готелі.

Читати  5 неймовірно красивих і вражаючих храмів Таїланду

На другому місці – Україна. Лижна поїздка у цю східноєвропейську країну коштує близько 73 фунтів стерлінгів (87 євро) на людину в обидві сторони й одну ніч у готелі.

Хоча це може бути не дуже відоме місце для зимових видів спорту, у країні є понад 40 гірськолижних зон із понад 185 кілометрів лижних трас по всій країні. Тут розташований Буковель, найбільший гірськолижний курорт Східної Європи, який щозими приймає понад мільйон відвідувачів,
– йдеться в повідомленні.

Третє місце в списку посідає Болгарія, з витратами на проїзд та проживання в середньому до 74 фунтів стерлінгів (88 євро).

Читати  Київські локації потрапили до рейтингу "найфотогенічніших" об'єктів ЮНЕСКО

До десятки також увійшли:

  1. Румунія – 76 фунтів стерлінгів (90 євро);
  2. Словаччина – 78 фунтів стерлінгів (93 євро);
  3. Чехія – 80 фунтів стерлінгів (95 євро);
  4. Польща – 84 фунтів стерлінгів (100 євро);
  5. Андорра – 95 фунтів стерлінгів (113 євро);
  6. Греція – 107 фунтів стерлінгів (127 євро);
  7. Словенія – 113 фунтів стерлінгів (134 євро).

У цю вартість фахівці включили витрати авіаперельоту в обидві сторони з Лондона та проживання однієї ночі в готелі з 3 зірками.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *