Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Еміратське інформаційне агентство WAM створило документальний фільм, присвячений Національному дню Об’єднаних Арабських Еміратів, у якому розповідає про досягнення держави за 50-років від дня заснування.


У 12-хвилинному ролику йдеться про те, як мешканці країни, що виникла на перехресті різних шляхів, культур і традицій, бережуть спадщину та звичаї предків, вчаться, мріють, борються з пандемією, діляться планами на майбутнє і обстоюють власні цінності.

Читати  Верхньодністровські Бескиди запрошують на дегустацію повітря і фотополювання

Документальну розповідь можна прослухати дев’ятьма мовами – арабською, англійською, французькою, іспанською, португальською, українською, російською, китайською та турецькою.

“Наша історія знала багато цивілізацій, але сьогодні немає зіткнення культур і суперництва між етнічними групами, традиціями, ідентичністю та гіперзмінами… Нас об’єднав справжній дух прогресу… Якщо незалежність – це компетенція, тобто знання, вміння, лідерство та сила, тоді все це у нас також є”, – говорять автори фільму.

Читати  План не спрацював: чоловік хотів безкоштовно полетіти в ОАЕ, натомість потрапив під суд

Особливий акцент у ювілейній розповіді про ОАЕ зроблено на людях та духовній складовій їхнього життя і мотивацій.

“Незалежно від того, скільки будівель, фундацій та шкіл ми будуємо або скільки мостів ми зводимо, адже все це матеріальні речі, справжнім натхненником прогресу є людський дух, талановита людина з її інтелектом та здібностями… Люди – це ключове слово, а різноманітність – гасло вільного майбутнього для нас та нашої планети “, – наголошується у фільмі.

Читати  Індонезія скоротила термін карантину для іноземних туристів

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *