Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

В італійському Римі відчинив свої двері перший у світі музей повітряних куль. Відвідати його буде цікаво і дорослим, і дітям.



Сотні тисяч куль в одному місці

Експозиція музею поєднує у собі елементи дитячого майданчика та художньої виставки. Вона вирізняється великим різноманіттям.

Тут представлена величезна кількість надувних картин та повітряних куль. Це роботи 14 художників з усієї Європи, які використали сотні тисяч кульок, аби створити грандіозну виставку під назвою “Летимо”.

Читати  Незвичайний "товар": в Ісландії намагаються продати активний вулкан

Кожний зал музею оформлений в індивідуальному стилі. До уваги відвідувачів – ігрові майданчики з гігантськими надувними скульптурами, інтерактивні інсталяції з яскравими світловими ефектами та музикою, басейн, наповнений різнокольоровими повітряними кульками та інше.

На відміну від традиційних музеїв, де слідкують, щоб експонати не чіпали, у Музеї повітряних куль це вітається. Їх можна торкатися, фотографувати та навіть гратися з ними.

Читати  Україну відвідало понад 3 мільйони туристів: звідки приїжджають найчастіше – перелік країн

Усі експонати музею – екологічно чисті та виготовлені з біорозкладних матеріалів. Після завершення виставки 5 березня 2022 року їх правильно утилізують або перероблять для повторного використання сировини.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *