Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Готель Radisson Blu Iveria розташований в самому серці Тбілісі. Яскраве місто, з різноманітною історією та культурою, містить усі складові для ідеального відпочинку. А Radisson Blu Iveria – найкращий вибір, щоб насолодитися містом на повну силу.



 

Розташований у самому центрі столиці Грузії,  між красивою річкою Мткварі та гірськими хребтами, готель є найкращим місцем для ділових людей або туристів. Кожного ранку ви можете прокидатися від захоплюючого панорамного краєвиду Тбілісі.

Читати  Зеленський пропонує скасовувати візи для туристів

Номери та люкси мають спокійний мінімалістичний декор. Номери облаштовані з комфортом та мають міні-бар, індивідуальний клімат-контроль, безкоштовний WI-FI. Тут надається цілодобове обслуговування номерів.

Radisson Blu Iveria ідеально підходить для насиченого цікавого відпочинку в поєднанні з релаксом.

Відчуйте смак неперевершеної кухні Тбілісі в чотирьох ресторанах і барах, що знаходяться на території готелю: італійської кухні в ресторані Filini, азіатської – в закладі Umam або трапезу на свіжому повітрі в Iveria Terrace.

Читати  Держстату та НБУ презентували аналітичну туристичну платформу

Запрошуємо освіжитися у чудовому відкритому басейні або відвідати пейзажний басейн на даху, розташованому на 18 поверсі готелю, звідки відкривається чудовий вид на місто.

Спробуйте удачу в казино Iveria або побалуйте себе преміум процедурами у спа -центрі Anne Semonin з видом на містою СПА -центр був розроблений таким чином, щоб забезпечити цілий ряд індивідуальних косметичних та комплексних спа – процедур для чоловіків і жінок.

Читати  Голограми, роборука і ручні блискавки: у Львові відкриють музей науки

Готель має зручне розташування для відвідування  культурних пам’яток, ресторанів, магазинів та нічних розважальних закладів на проспекті Шота Руставеллі. Поблукайте звивистими вулицями сусіднього Старого міста або погляньте на все місто з вершини фортеці Нарікала.

Обирайте Radisson Blu Iveria та отримайте максимум від вашого візиту до Тбілісі!

Для бронювання відвідайте сайт або напишіть на пошту welcome@silkhospitality.com.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *