Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Місце для фотополювання на рідкісних звірів відкриють в Чернігівських лісах

В Україні з’явиться нова локація для фотополювання на рідкісних диких звірів і червонокнижних птахів. Побачити зблизька і сфотографувати десятки видів рідкісних тварин можна в мисливському господарстві на Чернігівщині.



У господарстві «Моровське» у Козелецькому районі, де тварин розводять з метою фотополювання, планують відкрити екологічні та туристичні маршрути.

Читати  Данія планує перевести внутрішні авіарейси на "зелене" пальне

«В такому «заповіднику» диких тварин за всі роки його існування не пролунало жодного пострілу, а полювати можна тільки з допомогою фотокамер», — йдеться в повідомленні місцевого управління лісового господарства.

Куди поїхати взимку на природу

Угіддя господарства знаходяться неподалік від села Морівськ – доїхати можна асфальтованою дорогою. Поруч тече річка Десна – і це створює відмінні умови для проживання багатьох видів червонокнижних птахів – чорного лелеки та орлана білохвостого. Територія господарства розкинулася на площі 160 гектарів – вона охоплює як лісовий масив, так і заплавні луки.

Читати  У Вінниці музей-кав’ярня започаткував унікальні камерні екскурсії

Тут вільно бігають коні Пржевальського, муфлони, європейські олені, косулі та лані. Можна побачити також інших копитних – лосів, диких кабанів, гірських кіз і лам, а також африканських буйволів, шотландських корів і биків.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *