Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Місце для фотополювання на рідкісних звірів відкриють в Чернігівських лісах

В Україні з’явиться нова локація для фотополювання на рідкісних диких звірів і червонокнижних птахів. Побачити зблизька і сфотографувати десятки видів рідкісних тварин можна в мисливському господарстві на Чернігівщині.



У господарстві “Моровське” у Козелецькому районі, де тварин розводять з метою фотополювання, планують відкрити екологічні та туристичні маршрути.

Читати  5 туристичних фільмів

“В такому “заповіднику” диких тварин за всі роки його існування не пролунало жодного пострілу, а полювати можна тільки з допомогою фотокамер”, – йдеться в повідомленні місцевого управління лісового господарства.

Куди поїхати взимку на природу

Угіддя господарства знаходяться неподалік від села Морівськ – доїхати можна асфальтованою дорогою. Поруч тече річка Десна – і це створює відмінні умови для проживання багатьох видів червонокнижних птахів – чорного лелеки та орлана білохвостого. Територія господарства розкинулася на площі 160 гектарів – вона охоплює як лісовий масив, так і заплавні луки.

Читати  "Їздити на All inclusive ви більше не захочете": чим насправді годують туристів в готелях Єгипту

Тут вільно бігають коні Пржевальського, муфлони, європейські олені, косулі та лані. Можна побачити також інших копитних – лосів, диких кабанів, гірських кіз і лам, а також африканських буйволів, шотландських корів і биків.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *