Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

На Львівщині уперше за багато років для туристів відкрили Свірзький замок. Нарешті мандрівники зможуть відвідати старовинні покої легендарної твердині, побачити галереї та виставки, які тут організують. Раніше було дозволено оглядати лише його фасади та двір.



Однак туристів пускатимуть лише у безпечні зони будівлі. Про це заявив Василь Петрик – керівник управління охорони об’єктів культурної спадщини департаменту архітектури та розвитку містобудування ЛОДА.

Вже є інформація про запис на відвідування замку, але поки що він буде доступний для туристів лише у вихідні та за попереднім записом, – зазначив він.

Читати  Мрія альпіністів: захопливі фото унікального масиву Вежі Транго у Пакистані

На своїй сторінці у Фейсбуці замок повідомив, що за попередньою реєстрацією, екскурсії проводитимуть щосуботи та неділі з 10:00 до 17:00 для груп до 20 осіб.

Вартість екскурсії – 100 гривень, для студентів і пенсіонерів – 50 гривень. Для дітей до 12 років у супроводі батьків, членів спілки архітекторів, особам з інвалідністю, ветеранам бойових дій і АТО за пред’явлення посвідчення – вхід безкоштовний.

Читати  Володимир Зеленський підписав закон про приєднання України до угоди про культурні маршрути

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *