Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У музеях Франції, Італії, Ізраїлю, Німеччини та Британії планується впровадити україномовні аудіогіди



Зеленська розповіла, що за півроку було впроваджено сім україномовних аудіогідів в іноземних музеях. Зокрема, в Австрії це галерея Альбертіна та Музей історії мистецтв у Відні, в Туреччині – палац Долмабахче в Стамбулі, музей просто неба Ефес в Ізмірі і Національний парк Гьореме у Каппадокії, в Азербайджані – музей килимів у Баку і в Латвії – Національний художній музей у Ризі.

Читати  Інтерактивний освітній центр відкриє НБУ в Києві

“Ще три аудіогіди для музеїв у Чорногорії та Литві вже на фінальній стадії, залишилися тільки технічні моменти – переклади та звукозапис. Також досягнуто домовленості щодо впровадження українських аудіогідів з п’ятьма музеями Франції, Італії, Ізраїлю та Німеччини”, – заявила Зеленська.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

В музеях Франции, Италии, Израиля, Германии и Британии планируется запустить украиноязычные аудиогиды



Зеленская рассказала, что за полгода были запущены семь украиноязычных аудиогидов в иностранных музеях. В частности, в Австрии это галерея Альбертина и Музей истории искусств в Вене, в Турции – дворец Долмабахче в Стамбуле, музей под открытым небом Эфес в Измире и Национальный парк Гьореме в Каппадокии, в Азербайджане – музей ковров в Баку и в Латвии – Национальный художественный музей в Риге.

Читати  10 випадків, коли літери в англійських словах пишуться, але не читаються

“Еще три аудиогида для музеев в Черногории и Литве уже на финальной стадии, остались только технические моменты – переводы и звукозапись. Также достигнута договоренность по внедрению украинских аудиогидов с пятью музеями Франции, Италии, Израиля и Германии”, – заявила Зеленская.

 


Fatal error: Cannot redeclare move_comment_field_to_bottom() (previously declared in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php:9) in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php on line 9