Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Уявіть, що у вас є можливість придбати будинок, який вартує приблизно 4 000 євро, за 1 євро. Саме таке пропонують в Сицилії.



Річ у тім, що у зв’язку зі спалахом коронавірусу туризм страждає по всьому світу, проте особливо криза відчувається саме в Італії. Оскільки більша частина прибутків країни – туризм.

Аби якось відновити інтерес до подорожей, в Італії розпочали продавати нерухомість за 1 євро. Раніше таку ініціативу створили в комуні Чінкуефронді в регіоні Калабрія та у місті Троїна. Відтепер до цього долучилось ще й місто Кастільйоне-ді-Сицилія.

Читати  Що будуть робити з тілом, якщо людина помре під час польоту: деталі від стюардеси

Зазначається, що у рамках розпродажу планують продати 900 будинків. Ціна залежить від стану житла. Будинки розташовані у старій частині міста на східному узбережжі Сицилії біля вулкана Етна.

Нам потрібно врятувати величезну архітектурну спадщину, сповнену історією. Зрештою занадто багато людей виїхали, залишивши після себе купу старих мальовничих будинків, багато з яких навіть належать до епохи Відродження, – каже мер міста Антоніо Камарда.

Читати  4 міста Європи для осіннього вікенду та умови в’їзду

Ціна деяких будинків сягає 4 000 євро. Якщо одне житло цікавитиме багатьох, на нього влаштують аукціон.

Що потрібно для придбання?

Насамперед необхідно звернутись до мерії міста та повідомити про свої плани. Вам доведеться розповісти, як саме ви хочете відновити будинок.

Крім того, необхідно оформити страховий поліс на суму 4 000 євро. Відтак власник нового будинку може сплачувати лише за ремонт житла, а нерухомість отримує майже за безцінь.

Читати  ВЧЕНІ ПОЯСНИЛИ, ЧОМУ ЛЮДИ ПО ВСЬОМУ СВІТУ СКУПОВУЮТЬ ТУАЛЕТНИЙ ПАПІР

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *