Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” (МАУ) спільно з туристичним оператором Travel Professional Group із 28 грудня починає чартерну програму польотів на Шрі-Ланку.



Рейси до Матталу виконуватимуться з 28 грудня 2020 року до 10 березня 2021 року з Міжнародного аеропорту “Бориспіль” (Київ), – зазначено в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, з 26 грудня влада Шрі-Ланки планує вперше за 8 місяців відкрити кордони для іноземних туристів, в тому числі й українців.

Читати  Бронзове серце забилося в центрі Києва

Що потрібно для в’їзду?

Щоб потрапити в країну потрібно мати негативний ПЛР-тест, зроблений не пізніше, ніж за 72 години до прибуття. Дані тесту можуть попросити пред’явити при посадці на літак. Також доведеться зробити додатковий тест на коронавірус після прибуття та розселення по готелях, вартість тесту – 45 доларів. Результати тесту надішлють на мобільний телефон, за умов негативного результату туристи зможуть спокійно продовжувати відпочивати.

Читати  Bees Airline відкрила нові осінні напрямки: куди літатиме та за скільки

При виявленні захворювання відпочивальники будуть відокремлені на карантин від інших в тому ж готелі, який бронювали для відпочинку.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *