Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Продезінфікуйте свій простір

Не забувайте, що літак – громадський транспорт, а у час пандемії коронавірусу – безпека перш за все. Тому обов’язково беріть з собою на борт антибактеріальні серветки й ретельно витирайте всі тверді поверхні, до яких ви будете торкатися під час польоту.



Порахуйте аварійні виходи

Це не означає, що ви плануєте потрапити в авіакатастрофу, але якщо у вас є час, то чому б не підготуватися до гіршого, збільшивши свої шанси на виживання. Дізнайтеся кількість аварійних виходів, де вони знаходяться, скільки рядів сидінь відокремлює вас від найближчого з них.

Читати  В тренді екологічність: Lonely Planet визначився з найкращими напрямками в туризмі

Перевірте наявність жилета

Екіпаж повинен перевіряти наявність рятувальних жилетів перед кожним вильотом, але “людський фактор” ще ніхто не скасовував. Дотягнутися рукою і намацати жилет – проста дія, яку обов’язково потрібно зробити в літаку перед зльотом.

Приготуйте все необхідне

Перед тим, як покласти ручну поклажу в багажне відділення, переконайтеся, що ви дістали з неї все необхідне, щоб не вставати кожен раз: маску для очей, навушники та інше.

Читати  Митні правила України: що заборонено, а що можна ввозити на територію держави

Одягніть навушники

Навушники на голові – універсальний і недвозначний сигнал для сусідів, що ви не налаштовані на розмову. При цьому, їм зовсім не обов’язково знати, чи дійсно ви слухаєте музику, або просто сидите в навушниках.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *