Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Катарська авіакомпанія Qatar Airways продовжила політику, за якою всі квитки є повністю зворотними. Ця опція буде доступна до 30 вересня 2022 року.



Так, клієнти й надалі можуть повернути квитки та отримати повну суму їхньої вартості без штрафів і доплат.

Квитки Qatar Airways повністю зворотні: що це означає

Правила авіакомпанії дозволяють пасажирам поміняти маршрут та дату вильоту без жодних штрафів. Втім, зробити це потрібно до відправлення першого рейсу. Якщо нове бронювання коштуватиме дорожче, доведеться сплатити різницю.

Читати  Скульптури з вітражами виграють барвами на морських узбережжях

Також авіаперевізник дозволив змінювати кінцевий пункт. Однак є умова: початковий пункт має залишатися тим самим. Тобто, якщо пасажир бронював виліт з Києва на Мальдіви, то і в новому квитку Київ повинен залишатися містом відправлення. Водночас Мальдіви можна замінити на інші пункти.

За умовами акції, якщо пасажир передумав вирушати в подорож, й хоче повне повернення, то може це зробити без штрафів та додаткових зборів. Гроші повернуть тим самим способом, яким оплачувалися квитки.

Читати  Будемо літати: Ryanair замислився про квитки за копійки, а Wizz Air відкриває в Україні свою базу

Тобто, якщо бронювання було зроблено через сайт авіаперевізника та сплачено карткою, то гроші повернуть на ту ж картку. Якщо ж квиток купувався за готівку в туроператорів, повернення можна оформити за місцем укладання угоди.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *