Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Телефони дуже допомагають у подорожах, адже у них ми зберігаємо банківські картки, документи, квитки. Але одна помилка може привести до того, що девайс конфіскують в аеропорту, а це суттєво ускладнить мандрівку.



Заряджайте ґаджети

Іноді туристи забувають чи не встигають зарядити свої телефони перед поїздкою, сподіваючись зробити це у залі очікування. Аби це було можливим, необхідно, щоб заряд акумулятора був хоча б мінімальним, а пристрій працював.

Це справедливо не лише для телефонів, а й для інших електронних пристроїв – планшетів, ноутбуків тощо. Працівники служби безпеки аеропорту під час перевірки можуть попросити пасажирів показати чи увімкнути їхні пристрої. Якщо ж якийсь з них буде повністю розрядженим і увімкнути його не вдасться – ґаджет можуть конфіскувати.

Читати  Скільки іноземних туристів відвідало Україну влітку 2021: дані ДПСУ

Такий розвиток подій може зіпсувати відпустку. Пасажир, у якого забрали телефон, не лише може забути про яскраві фото для соцмереж, а й матиме інші труднощі. Деякі документи, підтвердження бронювання готелів, виписки з банківських рахунків часто зберігають лише у цифровому вигляді, а їхня відсутність може створити проблеми. Саме тому, збираючись у подорож, варто обов’язково потурбуватися про те, щоб зарядити свої пристрої.

Читати  Укрзалізниця прискорює поїзд із Києва до Бердянська

Чому не можна здавати Power Bank у багаж

Портативні зарядні пристрої Power Bank користуються особливою популярністю у туристів. Але не всі знають, що їх можна перевозити лише у ручній поклажі, а здавати в багажний відсік – суворо заборонено.

Річ у тім, що Power Bank може загорітися на борту літака. Якщо у салоні це можна швидко помітити та загасити вогонь, то у багажному відділені про пожежу ніхто не дізнається.

Читати  На кордоні зі Словаччиною встановили туристичний вказівник із символом Закарпаття

При перевірці багажу, у пасажирів запитують, чи є у валізі Power Bank, і якщо це так, пристрій попросять забрати до ручної поклажі. Якщо ж наявність пристрою помітять пізніше, під час сканування валізи, його дістануть та конфіскують.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *