Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Мандрівники діляться фотографіями пам’яток, картин, скульптур та місць, що є надзвичайно розрекламованими. От тільки в досвідчених туристів вони викликають розчарування, а не за захват.



На популярному ресурсі Boredpanda люди розповідають про місця, що мали подарувати неймовірні емоції – а натомість розчарували. Пропонуємо дізнатися про 5 популярних пам’яток, що переповнені туристами – та варіанти, чим замінити їх відвідування.

Мона Ліза в Луврі

Острів Санторіні

Цей острів, безумовно, дуже красивий і вражає туристів краєвидами. Однак у Греції є чимало інших островів, не таких популярних. Їх можна обирати тим, хто прагне відпочити за меншу ціну та насолодитися курортом без натовпів туристів.

Читати  Як зменшити вагу валізи: ефективні поради працівника аеропорту

Балкон Ромео та Джульєтти

Деякі туристи із розчаруванням дізнаються, що цей “легендарний” балкон у Вероні був побудований вже після того, як Шекспір написав п’єсу. А от людей біля цієї туристичною принади дуже багато – натовп не дає як слід роздивитися балкончик.

Ресторани біля туристичних місць у Парижі

Чимало туристів мріють, як приїдуть до Парижу й будуть насолоджуватися делікатесами з видом на Ейфелеву вежу. Тут на мандрівників може очікувати гірке розчарування: багато закладів користуються з потоку туристів і продають заморожену їжу за завищеними цінами.

Читати  Місто легенд і одвічний конкурент Києва: які локації слід відвідати у Чернігові

Гальштат, Австрія

У це місце зазвичай їде чимало туристів – усі вони хочуть насолодитися неймовірними краєвидами, які перед тим бачили на фото в інтернеті.

Однак досвідчені мандрівники розповідають: “Якщо ви бачили ось це фото – ви бачили увесь Гальштат”. Містечко досить маленьке і тут безліч людей та сувенірних магазинів із китайськими товарами.

Читати  Міський “Офіс туризму” створили у Вінниці

У регіоні є багато подібних містечок, не переповнених туристами – ви цілком можете поїхати туди, щоб насолодитися природою та атмосферою.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *