Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Сумуєте за подорожами, і шукаєте нових вражень для карантинного дозвілля? Пропонуємо влаштувати собі віртуальні екскурсії найцікавішими місцями світу.



Погодьтесь, це унікальна можливість. Вам навіть не доведеться вставати з дивану.

Віртуальні екскурсії

Google Arts&Culture

За допомогою Google Arts&Culture у вас є можливість вирушити у віртуальні тури галереями світових музеїв, ознайомитися з інформацією про художні твори та створити власні віртуальні колекції.

Тут розміщені понад 30 віртуальних турів, 150 інтерактивних виставок, 300 тисяч фотографій і відео.

Читати  Місто легенд і одвічний конкурент Києва: які локації слід відвідати у Чернігові

Google Expeditions

Додаток Google Expeditions з доповненою та віртуальною реальністю можна використовувати як для поодиноких, так і для групових онлайн-екскурсій.

Ви можете вирушити у 800 експедицій: дослідити історичні місця, поплавати поряд з акулами, піднятися на Еверест та навіть злітати в космос. Для максимального ефекту присутності – варто використати VR-пристрій.

Лувр

Паризький Лувр є одним з найстаріших і найбільших музеїв у світі й майже напевно найвідомішим. У 2018 році його відвідали понад 10 мільйонів осіб. Сьогодні ж він, як й інші музеї світу, зачинений через пандемію коронавірусу. Тож єдина можливість — влаштувати собі онлайн-екскурсію, яка нагадує комп’ютерну 3D-гру.

Читати  У турецьких готелях почали робити від 10 до 50% знижки: яких туристів стосується

Музеї Ватикана

Напевне кожен хоч раз в житті мріяв відвідати комплекс католицьких музеїв у Римі, де зберігаються унікальні мистецькі колекції, які були зібрані протягом століть Римськими Папами. У вас є така можливість!

На сайті пропонують 6 віртуальних турів: Музей К’ярамонті, Музей Пія-Климента, Сикстинська капела, Капела Нікколіна, Станці Рафаеля та Нове крило.

Читати  Громадянам України збільшили термін безвізового перебування в Сербії

Національний музей природознавства у Вашингтоні

Колекція музею налічує понад 500 мільйонів екземплярів рослин, тварин, корисних копалин, мінералів, каменів, метеоритів і культурних артефактів, створених людиною.

Віртуальні тури на сайті музею дозволять вам самостійно вирушити на екскурсію окремими залами й розглядати експонати. Деяких з них вже не демонструють в самому музеї.

 

 

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *