Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Відтепер, окрім негативного ПЛР-тесту на ковід, туристи перед приїздом до країни мають заповнити обов’язкову електронну анкету. Ця вимога почала діяти з 15 березня.



Протягом 72 годин перед поїздкою слід заповнити спеціальну форму на офіційному сайті міністерства охорони здоров’я Туреччини. Під час прильоту цього робити більше не треба.

Йдеться про загальні контактні та паспортні дані, очікувані дати в’їзду тощо.

Завдяки формі з будь-яким туристом можна буде легко зв’язатися у випадку потреби. На кордоні можуть перевіряти, чи заповнив турист форму.

“Якщо ви не заповнили форму або повідомили хибну інформацію, щодо вас можуть застосувати юридичні та адміністративні санкції. Навіть більше, вам можуть не дозволити в’їзд до Туреччини”, – застерігають в МОЗ країни.

Після заповнення форму треба буде роздрукувати або скачати на електронний пристрій та показати її під час посадки в літак разом з негативним ПЛР-тестом англійською мовою.

Туреччина у 2020-2021 році – один з найпопулярніших напрямків для українських туристів, оскільки це одна з небагатьох країн, яка залишалася відкритою для українців попри пандемію.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *