Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Крім того в планах міської влади поліпшення інфраструктури екскурсійного, туристичного та сервісного обслуговування.

Туристична карта Дніпра може поповнитися новими історико-культурними об’єктами. Про це йдеться в програмі розвитку історії міста і місцевої ідентичності “З Україною в серці” на 2021-2025 роки, яку затвердили депутати Дніпровської міської ради.



“Серед іншого в планах продовження розвитку в парках, скверах, зелених зонах міста об’єктів історико-культурного спрямування та включення їх в туристичну карту Дніпра; створення історико-культурних центрів, парків, музеїв та інших комплексів, а також проведення робіт з консервації, реставрації, ремонту, реабілітації та музеєфікації об’єктів культурної спадщини: Новобогородицькій фортеці, пам’яток археології, розташованих на території Ігрінскій півострова, Севастопольського парку і інших парків, зелених зон міста”, – йдеться в повідомленні.

Читати  ТОП-5 гірськолижних українських курортів: куди їхати, за скільки та навіщо

Для реалізації українських культурологічних проектів планують залучати приватних інвесторів.

Крім того в планах міської влади поліпшення інфраструктури екскурсійного, туристичного та сервісного обслуговування.

Виконання програми, переконані в міськраді, сприятиме збереженню і подальшому розвитку українських національних культурних традицій, історичних цінностей, українізації міського простору, забезпечення ефективного опору іноземній антиукраїнської агресії в сфері культури.

Читати  Винний маршрут Грузії та Азербайджану: що пропонують мандрівникам

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *