Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Туреччина стала країною, що приваблює українських мандрівників у будь-яку пору року. Дізнайтеся, які подарунки можна привезти звідти своїм рідним та друзям.



Туреччина – країна з багатою культурою та давньої історією. Тут є чудова їжа, неймовірні килими ручної роботи, ароматні спеції – усе це можна придбати та привезти додому.
Турки або джезви

Кава в джезві – національна гордість Туреччини, тут її варять і п’ють на кожному кроці. Турки відрізняються одна від одної матеріалами та розміром.

Читати  Історичний центр Одеси відтепер у вихідні буде пішохідним

Найчастіше продаються турки з алюмінію та міді. Алюмінієві зазвичай дешевші, а мідні – дорожчі.

Кальяни та тютюн

Якщо полюбляєте кальян, неодмінно придбайте його в цій країні. У продажу є різні моделі – від крихітних сувенірних до великих на кілька трубок.

Ті, хто вже має вдома кальян, можуть купити тютюн – адже в Туреччині неймовірний асортимент.

Читати  Освіжаючий смак історії: як Китай популяризує свою культуру за допомогою морозива

Спеції

Оливки й маслини

В Туреччині вирощують надзвичайно багато оливок, тому на прилавках можна знайти безліч варіацій. Окрім того, до кошиків туристів часто потрапляє й оливкова олія.

Варення з пелюсток троянд

З квіток роблять варення та різні інші десерти. Воно є дуже оригінальним та підійде тим, хто полюбляє насичений та солодкий смак ласощів.

Сир

В Туреччині можна знайти різні сири: білий, сільський, твердий, сир із цвіллю, косички та мотузки. Гурмани зазвичай везуть з країни кілька видів до смаку.

Читати  Танців не буде: мер Ріо-де-Жанейро заявив про неможливість проведення карнавалу

Кава та чай

Чорний чай і кава – улюблені напої турків. Туристи зможуть знайти в магазинах пакування різної ваги. Смак цих напоїв в Туреччині зазвичай дуже насичений – якщо полюбляєте такі, неодмінно візьміть їх додому.

Найшанованіша кава в Туреччині – Mehmet Efendi, а чай – Çaykur.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *