Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У більшості випадків споживач на свій розсуд вирішує залишати чи не залишати чайові працівникам різних сфер. Однак зараз спеціалісти у галузі туризму наголошують на особливій важливості такої підтримки.



Зараз, коли увесь світ потроху повертається до подорожей після тривалої перерви, серйозні зміни у сфері туризму стають особливо помітними. Саме тому у цей час мандрівникам вкрай важливо підтримувати працівників ресторанів, готелів та інших закладів.

Чому потрібно давати чайові

Генеральний директор компанії-розробника додатку для відгуків та безготівкових чайових Ерік Плам визначив причини залишати чайові у подорожах. Він назвав їх необхідністю та пріоритетом.

Читати  Робота у сфері туризму за кордоном: які країни готові найняти працівників з України

Необхідність залишати “на чай” полягає у тому, що працівники сфери послуг, особливо у час пандемії, часто отримують мінімальну заробітну платню і дуже розраховують на додатковий дохід у вигляді чайових. Працюючи з людьми та забезпечуючи мандрівникам комфортні умови відпочинку, вони ще й наражають не небезпеку власне здоров’я. Саме тому потурбуватися про них так, як вони турбуються про нас, ніколи не буде зайвим.

Читати  Найкращі авіакомпанії 2021 року: Skytrax оприлюднила "повітряний" рейтинг

Визначтеся, як саме ви хочете залишати чайові. Зараз це можна зробити не лише за допомогою готівки, а й безконтактним способом у спеціальних додатках.

Читати  Шампанське і фокуси: стюардеси розповіли про найдивніші прохання багатих пасажирів

Якщо ви обираєте перший варіант, перед мандрівкою потурбуйтеся про те, щоб мати достатньо готівки різного номіналу у місцевій валюті. Так ви завжди зможете залишити саме стільки, скільки вважаєте за потрібне, без метушні та незручних ситуацій.

За можливості залишайте “на чай” більше на свята та у напружені дні, коли персоналу доводиться працювати понаднормово через велику завантаженість та наплив людей. Це дуже підтримає працівників, а вам додасть кілька бонусів до карми.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *