Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Бергамо, Італія

Старе місто на північному сході від Мілана. Воно оточене венеціанською стіною, а його вулиці вкриті бруківкою. Бергамо розташоване на узвишші й потрапити туди можна на фунікулері.



Дубай, Об’єднані Арабські Емірати

Місто розташоване на узбережжі Перської затоки. Воно славиться своїми розкішними магазинами, ультрасучасною архітектурою, ресторанами та нічними клубами. Маленькі острови, побудовані на воді, складають неймовірний візерунок, який можна побачити лише з висоти.

Читати  Як не загубити дитячий візок під час подорожі: лайфхак з кулькою

Ньюпорт, штат Род-Айленд, США

Місто Ньюпорт розташоване на острові Род-Айленд. Це популярне місце для літнього відпочинку. Воно також славиться своїми віллами, відомими як Мансіон Ньюпорта.

Замок Гогенцоллерн, Німеччина

Старовинний замок-фортеця Гогенцоллерн побудований на вершині гори у Швабському Альбі. Він належав династії курфюрстів Бранденбурга, потім королям Пруссії та німецьким імператорам. Його вважають одним з найгарніших замків Німеччини.

Читати  Об’єктами музею гончарства в Опішному проклали єдиний екскурсійний маршрут

Афіни, Греція

Центр давньогрецької цивілізації Афіни славилися своєю могутністю в епоху античності. Над містом височить Акрополь – фортеця, яку вінчає храм Парфенон з його знаменитою колонадою.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *