Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Якщо ви спробуєте виспатися в літаку – зможете бути бадьорішими та зібранішими наступного дня. Розповідаємо, що допоможе заснути під час польоту.



Існують люди, які можуть спати скрізь та за будь-яких умов. Але більшості із нас заснути під час польоту дуже складно. Однак необхідно, особливо, якщо політ триває довго.

Відкиньте крісло

Розкладіть своє крісло максимально. Чимало людей соромляться це робити, вважаючи, що заважатимуть сусіду позаду. Однак крісла в літаку влаштовані так, що ви не будете заважати.

Читати  Популярний єгипетський курорт обнесли 36-кілометровою стіною з колючим дротом

Втім, за правилами етикету потрібно попередити людину позаду, що ви хочете розкласти крісло та запитати дозволу. Будьте певні – вам не відмовлять. Якщо не знаєте, якою мовою звернутися до людини, покажіть ваш намір жестами.

Не вживайте алкоголь

Багато хто вважає, що алкоголь допоможе розслабитися та заснути. Але не забувайте, що в польоті організм зневоднюється. Алкоголь зневоднює його ще більше.

Читати  На Закарпатті у сільському музеї під час пандемії почали навчати ткацтва й виготовляти гуні

Такий же ефект чинить і кава. Тому на борту літака найкраще пити воду.

Оберіть місце наперед

Сьогодні багато авіакомпаній пропонують вибір місця за додаткові кошти або безкоштовно. Оберіть собі ідеальне місце для сну: найкраще – біля вікна та подалі від туалетів. Не шкодуйте витратити трохи більше коштів – так ви зможете відпочити й будете бадьорими наступного дня.

Поставте попередження на екрані

Якщо ви маєте екран на сидінні попереду – пошукайте там опцію “не турбувати”. На вашому екрані висвітиться відповідна картинка й персонал зрозуміє, що вас не потрібно будити для прийому їжі або напоїв.

Читати  Рай для любителів шопінгу: чим зацікавить Торговий фестиваль в Дубаї

Якщо ви летите на борту без екранів – можете просто попередити сусідів, які не дадуть вас розбудити.

Подбайте про комфортний сон

Візьміть із собою навушники, ковдру, подушечку, можна навіть взяти домашнє взуття і зручний одяг, що допоможуть розслабитися.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *