Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Найбільша платформа для мандрівників Tripadvisor визначила найпопулярніші туристичні об’єкти світу. Серед них – готелі, ресторани та пам’ятки.



Такий перелік склали з нагоди того, що кількість відгуків на Tripadvisor перевищила 1 мільярд. Аби відзначити цю подію, співробітники не лише визначили найкращі туристичні місця, а й опублікували деякі цікаві факти про платформу та її користувачів.

Найпопулярніші туристичні місця за версією Tripadvisor

Найкращим готелем у світі виявився Luxor Hotel & Casino у Лас-Вегасі, США. Він зібрав на Tripadvisor понад 48 200 відгуків.

Читати  Вітер і корали: яку бухту Шарм-ель-Шейха вибрати для відпочинку навесні

Найпопулярнішим ресторан у світі – Pastéis de Belém у Лісабоні, Португалія. Це історичний заклад, який з 1837 року тішить відвідувачів найсмачнішими паштейшами – традиційним португальським десертом. Користувачі Tripadvisor залишили про нього більше ніж 52 600 відгуків.
А найпопулярнішою туристичною пам’яткою виявилася Саграда Фамілія – Храм Святого Сімейства у Барселоні, Іспанія. Ця пам’ятка зібрала величезну кількість відгуків від туристів – понад 164 200.
Цікаві факти про Tripadvisor
  • Найдовший англомовний відгук на платформі скапається із 17 241 слова. Так користувач Tripadvisor описав свій досвід відпочинку у готелі Playa Pesquero Resort на Кубі.
  • Найактивнішим рецензентом сайту виявився люксембуржець, який написав понад 7000 відгуків з 2015 року, коли він зареєструвався на платформі.
  • Користувач з Риму став найактивнішим за кількістю завантажених на Tripadvisor фото. Його рекорд склав більше ніж 102 000 знімків.
  • Найактивнішим мандрівником на Tripadvisor виявився ірландець, який залишив відгуки про різні місця у 176 країнах.
  • За відгуками визначили і гастрономічні вподобання користувачів платформи. Найчастіше вони писали про піцу (10,4 мільйона згадок), пироги (84, мільйона згадок) та салати (7,3 мільйона згадок).
Читати  Зачистка Парижа

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *