Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У Дубаї анонсували запуск святкових салютів з однієї з найвідоміших визначних пам’яток міста – хмарочоса Бурдж-Халіфа.



Департамент туризму оголосив про повернення новорічного салюту на найвищу в світі вежу Бурдж-Халіфа.

Поки невідомо, яким буде феєрверк, проте він, безсумнівно, збере тисячі гостей. В цьому році гостей та жителів міста чекає чудова альтернатива: святковий салют об’єднають зі світловим шоу, передають russianemirates.com. У 2018 році замість традиційного феєрверку на вежі Бурдж-Халіфа було організовано грандіозне світлове шоу. Крім цього, в Дубаї можна буде подивитися новорічні салюти з моря. Для цього потрібно купити квиток на човен чи пором для перегляду святкових салютів у новорічну ніч.

Читати  Безвізовий режим з ЄС для українців: які будуть зміни з 2022 року

«Спостереження за приголомшливими новорічними салютами під час запаморочливого круїзу обов’язково подарує незабутні спогади гостям і жителям міста», – заявив Мухаммед Абу Бейкер Аль Хашмі, директор Департаменту морського транспорту.

Замовити послугу можна за безкоштовним номером 8009090, або по електронній пошті wtbook@rta.ae. Водні таксі і пороми відійдуть від причалу в переддень Нового року в 21:30, круїз триватиме до 01:30. Подорож на водних автобусах і човнах абра розпочнеться о 22:30 і закінчиться о 01:30. Оснащені кондиціонером човни абра відчалюють від станції Marina Mall (Dubai Marina), вартість проїзду становитиме 125 дирхамів (орієнтовно $34) для дорослих, діти до 2 років можуть покататися безкоштовно.

Читати  У Дніпрі темою фестивалю ковалів стане постапокаліпсис

Пороми відправляються від станцій Marina Mall (Dubai Marina), Ghubaiba (Дубайська бухта) і Marine Aquarium (Шарджа). Проїзд обійдеться в 300 дирхамів (орієнтовно $80) для срібного класу і 450 (орієнтовно $122) для золотого, для дітей у віці від 2 до 10 років надається знижка 50%, діти до двох років подорожують безкоштовно. Човни абра відходять від Dubai Festival City, станцій Jaddaf і Ghubaiba, вартість проїзду становить 125 дирхамів (орієнтовно $34) для дорослих, дітям до двох років – безкоштовно. Водне таксі відправляється від станції Marina Mall Station (Dubai Marina), вартість поїздки – 450 дирхамів (орієнтовно $122) з людини і безкоштовно для дітей у віці до 2 років. Оренда судна повністю обійдеться в 4500 дирхамів (орієнтовно $1225).

Читати  Авіакомпанія SkyUp отримала дозвіл на польоти в країну Перської затоки

Щороку сотні тисяч людей приїжджають в центр Дубаю, щоб на власні очі побачити найвищу будівлю в світі та розділити радість свята. Ще в 2013 році подивитися на шоу прийшло 2 млн осіб.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *