Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

В авіакомпанії розглядають декілька варіантів реакції на заборону для іноземців на в’їзд в Україну, в тому числі – радикальний.

Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” (МАУ) може скоротити свою політну програму на вересень через запровадження тимчасової заборони на в’їзд іноземців в Україну з 29 серпня по 28 вересня 2020 року.



Про це повідомляє прес-служба МАУ. “Ми зараз повинні прийняти рішення щодо планів авіакомпанії на найближчі дні не маючи ані достатньо часу, ані достатньо інформації. Ми, звісно, будемо чекати на публікацію тексту Постанови КМУ і прийматимемо рішення про скасування рейсів, виходячи із змісту Постанови. Ми розглядаємо декілька варіантів, у тому числі – радикальний”, – зазначив СЕО авіакомпанії Євгеній Дихне, зауваживши, що заборона на в’їзд іноземців в Україну матиме негативний вплив на авіаційну галузь України, яка в умовах карантину вже є економічно ослабленою та знаходиться в критичному стані.

Читати  Bees Airline відкрив продажі на перші 4 регулярних маршрути: скільки коштують авіаквитки

Як пояснюють в прес-службі МАУ, в сумі загального поточного пасажиропотоку, процент перевезених іноземців складає близько 60%. Більшість із них – point-to-point пасажири, оскільки авіакомпанія не встигла відновити свою транзитну мережу після повної зупинки польотів у березні 2020 року. Це означає, що дане обмеження стосуватиметься усіх без винятку напрямків польотів та вплине на завантаженість усіх рейсів.

Внаслідок прийняття зазначених заходів, МАУ ще раніше переглянула розклад рейсів та суттєво їх скоротила.

Читати  Пасажир збожеволів під час польоту, напав на стюардесу і захотів відчинити двері

Починаючи з 14 вересня будуть повністю скасовані наступні рейси МАУ:
Київ – Запоріжжя (OZH) – Київ;
Київ – Мадрид (MAD) – Київ;
Київ – Барселона (BCN)– Київ;
Київ – Афіни (ATH) – Київ (окрім двох рейсів);
Київ – Женева (GVA) – Київ;
Київ – Делі (DEL) – Київ;
Київ – Берлін (TXL) – Київ;
Київ – Кишинів (KIV) – Київ;
Київ – Херсон (KHE) – Київ (з 20 вересня).

Відбудеться скорочення частот за наступними маршрутами МАУ:
Київ – Одеса (ODS) – Київ;
Київ – Париж (CDG) – Київ;
Київ – Дюссельдорф (DUS) – Київ;
Київ – Брюссель (BRU) – Київ;
Київ – Дубай (DXB) – Київ;
Київ – Стамбул (IST) – Київ;
Київ – Тель-Авів (TLV) – Київ.

Читати  На Сардинії запровадили штрафи за крадіжку піску з пляжів

Водночас, як зазначають у прес-службі, рішення МАУ щодо плану польотів на найближчі два тижні буде прийнято після публікації усіх необхідних рішень органів державної влади – Кабінету Міністрів України, Державної авіаційної служби, Державної прикордонної служби тощо.

Тимчасова заборона на в’їзд в Україну іноземців: що відомо 26 серпня 2020 року Кабмін продовжив адаптивний карантин в Україні до 1 листопада.
Одночасно уряд ухвалив рішення про тимчасову заборону в’їзду в Україну іноземцям до 28 вересня, окрім окремих категорій громадян.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *