Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Українська асоціація турагентств (УАТА) проаналізувала кількість заявлених рейсів від туроператорів до Туреччини. Виявилося, що за один тиждень, з 7 по 13 червня, на турецькі курорти відправиться 326 рейсів, тоді як у 2019 році у цей же час було заявлено 201, що на третину менше.



Як зазначає виконавчий директор Асоціації, Павло Григораш, ріст становить 62 відсотки, не дивлячись на ситуацію із коронавірусом. Вочевидь, альтернатив Туреччині буде небагато. Експерти вважають, що значна маса туристів цього літа буде орієнтуватись саме на цю країну.

Кількість рейсів до Туреччини з українських міст, у порядку зменшення, виглядає так: Київ, Харків, Львів, Запоріжжя, Одеса, Дніпро, Чернівці, Миколаїв, Херсон.

Найбільше рейсів заявлено у МАУ (125), на другому місці – Azur Air і SkyUp (по 71 на тиждень). Решта рейсів буде виконувати «Роза Вітрів».

Згідно підрахунків УАТА, найбільші обсяги рейсів заплановані у компанії TUI. На великі обсяги в Туреччину розраховують також Anex Tour, Join UP, туристи яких літатимуть на афілійованих з ТО компаніях Azur Air і SkyUP. Anex Tour розраховує заповнити туристами більше 70% на 71 рейсі на тиждень, Join UP – трохи менше. 125 рейсів МАУ ділять між собою Coral Travel (майже 40% програми), TPG (майже 30%), Pegas Touristik (майже 25%), TUI (5%), «Альф» (5%) і кілька відсотків – «Компас»

В рейтингу найпопулярніші турецькі курорти розташувалися наступним чином: Анталія, Бодрум, Даламан, Ізмір та Аланія.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *