Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Сонячна Барселона може потішити туристів не лише цікавими екскурсіями містом та чудовими можливостями для шопінгу, а й відмінним пляжним відпочинком.



Пляжна територія Барселони протягнулася на 4,5 кілометра узбережжя Середземного моря. Місто може запропонувати відпочивальникам 9 пляжів, і всі вони розташовані не більше ніж за 10 хвилин їзди від центру.

Особливості пляжів Барселони

Охочі поплавати в теплому морі та поніжитися на сонечку в Барселоні можуть обирати з таких пляжів:

  • Богатель;
  • Барселонета;
  • Нова Ікарія;
  • Мар Белла;
  • Сант-Себастія;
  • Нова Мар Белла;
  • Соморростро;
  • Левант;
  • Сан-Мігель.
Читати  Пережити джетлаг: як полегшити зміну часових поясів у подорожі

Одним з найкращих та найбільших пляжів міста вважають Богатель, довжиною 702 метри. Він відомий великим асортиментом спортивних розваг. Тут можна зіграти у пляжний футбол, волейбол, баскетбол і настільний теніс.

Особливою популярністю туристів користується Барселонета. Побудований ще у 18 столітті, він є найстарішим та найтрадиційнішим місцевим пляжем. Тут туристи можуть не лише поплавати і позасмагати, а й зайнятися кайтсерфінгом, віндсерфінгом та парусним спортом. А після цікавих активностей, не зайвим буде відпочити, поїсти чи випити в одному з багатьох пляжних закладів, серед яких різноманітні ресторани та кафе.
На пляжі Мар Белла кожен знайде розвагу до душі. Тут є пляжна бібліотека для любителів спокійного відпочинку, майданчики для футболу і волейболу для фанатів активного дозвілля, і дитячий майданчик для людей, які завітають на пляж з наймолодшими членами родини.

Пляж Сант-Себастія може похизуватися винятковим пейзажем та великою територією, адже займає 1080 метрів у довжину. Варто знати, що його вважають неофіційною зоною для нудистів, тож людям консервативних поглядів варто обирати інше місце для відпочинку.
Більшість із пляжів Барселони пропонують туристам комфортні умови для відпочинку. Безпеку там гарантують чергові рятувальники, охорона та інформаційні пункти, куди можна звернутися за допомогою. Крім того, на пляжах можна скористатися громадськими туалетами та душовими, орендувати пляжні парасолі та шезлонги та отримати доступ до мережі Wi-Fi.

Читати  Україна є туристичним партнером №1 для Єгипту — гендиректор Ради сприяння туризму

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *