Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Якщо ви хоч раз хотіли взяти свого улюбленця із собою у відпустку, то неодмінно зіштовхувалися із правилами та заборонами авіакомпаній. Щоб обійти заборони, пасажири почали літати приватними рейсами.



Ще нещодавно приватні літаки вважали доступними тільки тим, хто має неймовірно багато грошей. Однак після 2019 року на цьому ринку відбулися суттєві зрушення.

Усе більше тварин літають із власниками

Представники компанії VistaJet у коментарі CNN повідомили, що кількість тварин на борту їх літаків зросла на 86%.

Читати  Бакота: чим відома, що подивитися і як доїхати

Літають не тільки з собаками й котами, а й навіть із птахами, кроликами тощо. Однак переважну більшість хвостатих пасажирів складають собаки.

Усіх інших тварин потрібно здавати у багажний відсік. Чимало власників собак, що більші за усталені розміри, не хочуть піддавати улюбленців такому стресу. Тому й обирають приватні польоти.

Читати  Україна домовилась про безвіз зі ще однією країною

Приватний переліт дає змогу вашому улюбленцю бути поруч із вами та людьми, яких він знає й з котрими йому комфортно, – розповідає американка Кейтлінн Стеге, яка часто літає зі своїм лабрадудлем.

Вартість таких перельотів є недешевою і становить від 15 тисяч доларів.

Чому почали літати з тваринами

  • З початком пандемії кількість тварин, усиновлених американцями, зросла на 8%. Відповідно, люди хочуть брати тварин із собою.
  • Люди почали частіше літати на відпочинок, а не у відрядження. У ділові поїздки улюбленців зазвичай не беруть, а от на відпочинок – залюбки.
  • Віддалена робота дозволяє людям бути мобільнішими. Вони міняють місце проживання, переїжджають з країни в країну і хочуть брати із собою хвостатих членів родини.
Читати  Гори, пісок та древні руїни: 8 пляжів, котрі вважають найкращими в Туреччині

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *