Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Український туроператор Travel Professional Group першим чартерним рейсом Київ – Момбаса 17 квітня відкрив пряме авіасполучення з Кенією.

Про це повідомило посольство України в Кенії.



Зазначається, що в урочистій церемонії взяли участь посол України Андрій Праведник та міністр туризму і дикої природи Кенії Наджиб Балала, а також почесний консул України в Момбасі Олексій Сєрков, представники компанії TPG та Кенійської туристичної ради.

Читати  На Рівненщині туристи зможуть потрапити до унікальної «Пущі Радзівіла»

«Відповідно до раніше досягнутої домовленості української та кенійської сторін, було започатковано прямий діалог між українською компанією TPG та Кенійською туристичною радою. У контексті викликів пандемії COVID-19, новий туристичний напрямок та пряме авіасполучення стануть додатковою можливістю для розвитку міжлюдських контактів, зокрема і в туристичній сфері», – йдеться у повідомленні.

У посольстві зазначили, що туристичний потенціал Кенії – чи не найбільш унікальний та різноманітний на Африканському континенті. Зокрема, країна відома «Великою п’ятіркою» (лев, носоріг, леопард, слон та буйвол).

Читати  Туристи відмовляються їхати в Індію через масові протести!

Українські дипломати висловили сподівання, що в майбутньому пряме авіасполучення надасть можливість кенійським партнерам розкрити для себе різноманітний туристичний потенціал України.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *