Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Непальська авіакомпанія Buddha Air помилково направили літак з 69 пасажирами з Катманду не в ту сторону.

Літак вилетів з міжнародного аеропорту Катманду «Трибхуван» 18 грудня і мав прибути на південний схід – у місто Джанакпур. Проте полетів на північний захід – місто Покхара. Два міста знаходяться на відстані 255 кілометрів один від одного, повідомляє CNN.



У компанії повідомили, що в той день погода була несприятливою для польотів через поривчастий вітер. Рейси затримувалися, у внутрішньому терміналі аеропорту скупчилося багато людей.

Читати  На Закарпатті відкрили одну із найвисокогірніших доріг України, яка веде до озера Синевир

Для того, щоб виправити розклад, керівництво Buddha Air вирішило злегка змінити порядок відправки рейсів і спочатку відправити літак у Покхару, а потім вже в Джанакпур. Різниця між ними за часом була, згідно з табло, 20 хвилин.

Проблема полягала в тому, що ніхто не повідомив капітану повітряного судна і другому пілоту про зміну номера рейса. Крім того, стюардеса оголосила на борту, що вони направляються в Джанакпур.

Читати  Рада розширила коло суб’єктів надання готельних послуг

У той же день пасажирів доставили в правильний пункт призначення. Прямих рейсів між Покхарою та Джанакпуром немає, тому авіакомпанія отримала спеціальний дозвіл летіти туди.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *