Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Нова українська авіакомпанія Air Ocean Airlines відкрила продаж квитків на чотири внутрішні рейси. Зокрема, з Києва до Запоріжжя, Чернівців і Львова, а також з Харкова до Львова.



Поки що бронювання авіаквитків доступне лише на офіційному сайті авіакомпанії. Однак згодом їх можна буде знайти на пошуковиках типу skyscanner, avia.lowcost.ua чи kiwi.

Air Ocean Airlines відкрила продаж на 4 внутрішні рейси

Щоденні рейси за напрямком Київ – Запоріжжя розпочнуть здійснювати з 21 листопада, а Київ – Львів – з 22 листопада. Вже з 28 листопада тричі на тиждень (понеділок, вівторок, п’ятниця) можна буде полетіти з Києва до Чернівців, а з 12 грудня двічі на тиждень (четвер, неділя) з Харкова до Львова.

Читати  На Тернопільщині до кінця року відреставрують Збаразький замок

Мінімальні тарифи

  • Київ – Запоріжжя: 48 євро у тарифі Promo та 73 євро в тарифі Basic;
  • Київ – Львів: 30 євро у тарифі Promo та 74 євро в тарифі Basic;
  • Київ – Чернівці: 49 євро у тарифі Promo та 74 євро в тарифі Basic;
  • Харків – Львів: 62 євро у тарифі Promo та 92 євро в тарифі Basic.
Читати  У який час доби найкраще обслуговують у літаку: секрети від бортпровідниці

Тариф Promo передбачає перевезення 23 кілограмів багажу та 7 кілограмів ручної поклажі розміром 55х40х20 сантиметрів. Квитки у тарифі Basic можна повернути зі штрафом 50 доларів.

Зазначається, що онлайн-реєстрація на рейси авіаперевізника наразі відсутня й здійснюється на стійці реєстрації в аеропорту безкоштовно.

Нова авіакомпанія Air Ocean Airlines: коротко

Нова українська авіакомпанія Air Ocean Airlines була заснована 16 вересня 2020 року, а 27 жовтня 2021 року Державіаслужба України видала компанії ліцензію на перевезення пасажирів повітряним транспортом.

Читати  "Пляжі і сімейний відпочинок": названі країни, куди поїдуть туристи в 2021 році

Насамперед авіакомпанія літатиме країною. Польоти виконуватиме на літаках українського виробництва АН-148 та АН-158. Наразі флот складається із двох Ан-148-100E, що раніше експлуатувала російська АНГАРА.

Середня ціна квитків на внутрішньому рейсі становитиме 1 500 гривень в один бік. Однак, як відомо, будуть також промо тарифи.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *