Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
На Прикарпатті, у Городенці, презентували новий туристичний маршрут «Pinsel.Return», до якого увійшли 10 унікальних локацій Покуття. Серед них –  храми та пам’ятки природи на Дністровському каньйоні.


Про це повідомляє Івано-Франківська ОДА.

«У Городенці відбулась презентація культурно-туристичного маршруту «Pinsel.Return». Десять унікальних локацій Покуття об’єднали в один туристичний маршрут. Його «серцем» є костел Непорочного Зачаття Діви Марії разом з монастирськими келіями та унікальною фігурою Діви Марії, яку створив Георг Пінзель. До маршруту також увійшли костел святого Михайла у селі Михальче, церква святого Миколая Чарнецького у селі Семаківці, пам’ятки природи, геології, рідкісні види флори і фауни Дністровського каньйону, а також кілька об’єктів у Городенці: Велика синагога, церква Успіння Пречистої Діви Марії, Вірменський костел, краєзнавчий музей «Покуття», – йдеться у повідомленні.

Читати  Ніч у готелі в подарунок: у Литві закликають туристів безкоштовним житлом

Зазначається, що довжина нового промаркованого маршруту – 17 кілометрів, а подолати його можна за кілька годин.

«Мандрівники, які ним скористаються, матимуть можливість по-справжньому торкнутися виняткової спадщини, познайомитися з мистецтвом, що визнане шедевральним на світовому рівні», – обіцяють в Івано-Франківській ОДА.

Відомо, що туристичний маршрут створено у межах проєкту «Інноваційний культурно-туристичний маршрут «Pinsel.Return», що реалізувала Городенківська міська рада у межах партнерської програми «Культура. Туризм. Регіони» за підтримки Українського культурного фонду та Державного агентства розвитку туризму України.

Читати  Угорщина закриває кордон з вересня, проте є винятки

Проєкт орієнтований на українських та закордонних туристів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *