Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Куди можна поїхати в Україні гурманам

Львів здавна славиться своїми затишними вуличками, самобутньою архітектурою, європейським колоритом і романтичними краєвидами. Але це місто також відоме своїми гастрономічними вишукуваннями, здатними дивувати, шокувати, балувати і спокушати. Що можна спробувати у Львові? Цукерки, шоколад, наливку, пиво, ковбаски, форель, а також різноманітну випічку, штрудель, сирники і, звичайно ж, знамениту каву, з якої починається день у кожного львів’янина і гостя міста.



Куди поїхати в Україні на два дні екстремалам

Своєрідно можна провести час, якщо вибрати для туру вихідного дня Чорнобиль з відвідуванням 10-кілометрової зони відчуження, Прип’яті, Чорнобильської АЕС та інших стратегічних об’єктів. Довгий час, починаючи з моменту трагедії 1986 року, ця територія була повністю закрита для відвідування людей. Тепер же для бажаючих сюди організовані нетривалі дводенні екскурсії. Але майте на увазі, що в’їжджати в зону можна лише за відсутності протипоказань для здоров’я.

Читати  Побачити тисячі білих пеліканів: у Мексиці туристам пропонують вражаючу розвагу

Куди поїхати в Україні на вихідні любителям природи

Якщо вас надихають гори, неозорі простори, свіже повітря, тиша і катання на квадроциклах – вам дорога у Карпати. Тут можна повністю відключитися від повсякденної і буденної рутини, занурившись в кайф справжнього і повноцінного відпочинку. До ваших послуг колорит та яскраві враження.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *