Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Приязне та ввічливе ставлення є необхідним, незалежно від того з ким ви спілкуєтеся – обслуговуючим персоналом чи знаменитістю. А грубість і зверхність можуть навіть зіпсувати відпустку.



Колишній працівник готелю Джейкоб Томскі поділився секретами персоналу та методами, як вони можуть помститися гостю, який був неввічливим. Тож якщо з вами коли-небудь таке траплялося, можливо, це привід переглянути свою поведінку.

Варіанти готельної помсти

Найпростіший, а тому й найпоширеніший спосіб провчити клієнта у готелях, де використовують ключ-карти, – це заблокувати доступ до номера. Працівники рецепції деактивують картки, змушуючи мешканців звертатися за допомогою та певний час чекати, щоб потрапити до своєї кімнати.

Читати  Маловідомі місця України

Інші працівники іноді забирають напої з мінібарів у номерах неприємних гостей, і включають їх у рахунок. Крім того, Томскі рекомендує ховати зубну щітку, інакше у випадку неприємної ситуації чи конфлікту вона ризикує бути зіпсованою.

З клієнтами, які негідно поводяться вже при заселенні в готель, можуть поквитатися одразу. Вони можуть забути про хороші та комфортні номери, тому що, найімовірніше, їм дістанеться кімната з якимись проблемами.

Читати  Найпівденніший бар у світі: чим пригощають українські полярники в Антарктиді

За спостереженнями Джейкоба, найчастіше у такі ситуації потрапляли багаті мешканці, які дозволяють собі ставитися до персоналу зверхньо. Натомість не такі заможні гості вважають працівників готелів за рівних та ставляться до них приязно, і таким людям, навпаки, хочеться забезпечити гідний відпочинок.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *