Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Майстер скульптурного мистецтва Олег Котик з Тернопільщини створює казкові скульптури, які своєю оригінальністю приваблюють туристів.

Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації.



«Олег Котик з Кровинки – знаний далеко за межами краю майстер скульптурного мистецтва. Він єдиний на Тернопільщині працює у жанрі казкової скульптури. Свого часу навчався у Теребовлянському фаховому коледжі культури і мистецтв, а тепер передає свої знання студентам. Оксана, дружина Олега, – теж викладач і помічниця у створенні скульптур. Обоє творчу фантазію спрямовують для самобутнього прикрашання міст і сіл. Скульптури, виготовлені їхніми руками, – окраса найрізноманітніших локацій, приватних обійсть, архітектурних споруд у багатьох областях України», – йдеться в повідомленні.

Читати  Триває прийом заявок на лотерею Green Card: на що варто звернути увагу

Також зазначається, що подружжя Котиків оригінально прикрасило і своє сільське обійстя. Сюди уже п’ять років поспіль приїжджають, як до музею.

Тут можна побачити фантастичних героїв, які, немов живі, причаїлися біля ошатних альтанок. Можна підійти і до п’ятиметрового «дракона», який охороняє альтанку з химерними істотами на даху, роздивитися героїв мультфільмів, лісовика у формі колодязя та багатьох інших казкових персонажів.

Читати  Україна і Туреччина розширили авіасполучення на 112 рейсів в тиждень

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *