Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Рада вас вітати! Сьогодні поговоримо про значний вплив індігенного туризму на глобальному рівні. Всесвітня рада з туризму та подорожей (WTTC) представила звіт, в якому висвітлено економічний та культурний внесок індігенного туризму.

Туризм, заснований на культурній спадщині корінних народів, обіцяє внести $67 мільярдів в світову економіку до 2034 року. Цей сектор може стати рушійною силою економічного зростання в віддалених і недостатньо обслуговуваних регіонах. Чи не чудово мати можливість підтримати розвиток таких територій через подорожі?

Читати  8 місць, які варто відвідати в Будапешті

Більше того, індігенний туризм грає важливу роль у збереженні культурної спадщини, мов і традиційних практик. Адже це не лише про показ любові до культури, а й про зміцнення самих спільнот, надання їм можливості контролювати свої історії і майбутнє.

Що особливо важливо — цей сектор створює стійкі робочі місця. Спільноти отримують економічну стабільність і можливості для розвитку. Підтримка бізнесів корінних народів, забезпечення доступу до ресурсів та фінансування — все це потребує уваги з нашого боку.

Читати  Bees Airlines почне літати до Самарканда з 30 серпня

Ми бачимо, що попит на автентичні та культурно багаті досвіди зростає у всьому світі. І саме індігенний туризм відповідає на цей виклик. Ви вже почали планувати свою подорож? 🌍

Під час 24-го Глобального саміту WTTC відбулися обговорення щодо відновлення туризму після пандемії, включно з його екологічним впливом. Виробництво економічних цінностей туристичним сектором зростає швидше, ніж його екологічний слід, що ніяк не може не радувати!

Читати  Теплі пляжі та затишні готелі: куди можна поїхати на відпочинок у лютому

То як ви відноситеся до ідеї підтримати індігенний туризм, щоб зберегти культурну спадщину та сприяти розвитку спільнот? Діліться своїми думками у коментарях!👇

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *