Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Якщо плануєте поїздку до Єгипту, то обов’язково дізнайтеся про особливості пересування всередині країни. Час від часу туристи змушені користуватися громадським транспортом.



Надто екстремально

Поїздки у місцевих маршрутних таксі можуть здатися занадто екстремальними. Усе тому, що в транспорті рідко зачиняються двері – щоб салон охолоджувався. Так водії економлять на кондиціонерах.

Їздять зазвичай на досить великій швидкості, а людей в салон набивається чимало.

Читати  На Закарпатті замерзло найбільше за площею високогірне озеро України – Синевир: вражаючі фото

Загалом, може здатися, що в Єгипті відсутні правила дорожнього руху. Звісно, вони є, але водії часто порушують їх різноманітними способами. З цієї ж причини потрібно дуже уважно переходити дорогу.

Водії чудово справляються

Втім, не все так страшно. Туристи, які скористалися громадським транспортом в Єгипті, розповідають, що місцеві водії розуміються на своїй роботі.

Читати  Революційний винахід: у літаках можуть з'явитися дворівневі крісла

Вони вміло маневрують і долають усі труднощі на шляху.

Тим мандрівникам, які полюбляють місцевий колорит, можна скористатися маршрутним таксі – така поїздка точно запам’ятається.

Порада туристам

В курортних містах ви зустрінете маршрутні автобуси, які курсують узбережжям. Зазвичай місцеві мешканці платять за проїзд у них долар. А от туристам називають ціну 3 долари.

Читати  Майже 40 тисяч людей із різних країн відвідали віртуальні тури Києвом

Якщо заходите в таку “маршрутку”, не питайте про ціну проїзду, а просто давайте долар і називайте місце, куди вам потрібно.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *