Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Компанія з розвитку гірських курортів Грузії заявила, що всі зимові курорти країни, крім Бакуріані, офіційно відкрились 25 грудня.

Про це повідомляє Перший канал Грузії.



Так, у Местія запустять відкриту канатну дорогу, яка зв’яже центр містечка з курортом Хацвалі, а також найновіший десятимісний комплекс канатної дороги гондольного типу на горі Зурулді. Довжина канатної дороги становить 1 421 метр, швидкість – 6 м/с. На курорті Хацвалі функціонують чотири гірськолижні траси, протяжністю 7 км, які розраховані на лижників усіх категорій.

Читати  До уваги подорожуючих!

Що ж до лижного ареалу Тетнулді, на курорті є п’ять канатних доріг та п’ять лижних трас. Найвища точка розташована на висоті 3 168 метрів над рівнем моря.

На курорті Гудаурі працюватиме 18 канатних доріг. Шанувальникам катання на лижах та сноубордах запропонують 22 траси завдовжки 70 км. На курорті Годердзі є дві великі канатні дороги, один «килим», що рухається, і лижна траса завдовжки 7 км.

Читати  "Русалка" на екзотичних островах: туристів на відомому курорті здивувала дівчина з хвостом

Канатні дороги в Местія та Гудаурі працюватимуть щодня. Курорт Гудаурі – з 10:00 до 17:00, Хацвалі з 10:00 до 16:00 (субота-неділя з 10:00 до 17:00), Тетнулді з 10:00 до 16:00, Годердзі 10:00 17:00.

Щодо зони катання Бакуріані, то гірськолижна інфраструктура 25 грудня не буде задіяна через кліматичні умови, проте у разі опадів та морозу «канатки» на курорті працюватимуть у звичайному режимі.

Читати  До харківського екопарку з Ізраїлю прибули кенгуру та примати

Безпеку гірськолижних спусків на гірських курортах Грузії забезпечують рятувальна служба «Компанії розвитку гірськолижних курортів» та гірський патруль.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *